Torsdagens aviser om it

Utryghed i TDC breder sig. TDC forlader hovedsæde. Brugt it-udstyr er et gråt marked.

Utryghed i TDC breder sig

Med den overraskende fyring af Kim Frimer fra en af de absolutte topposter i TDC er der skabt angst hele vejen ned igennem den 13.000 mand store organisation. Ifølge Dagbladet Børsens kilder er vurderingen, at intet er helligt for kapitalfondsejerne og topchef Jens Alder, når det gælder optimeringen af den samlede forretning i en fart. (Børsen)

TDC forlader hovedsæde

Kapitalfondene jagter nye millionbesparelser. TDC's historiske hovedsæde i centrum af København kan i løbet af kort tid få et "Til leje"-skilt i vinduet. TDC-toppen er langt i overvejelserne om at forlade det historiske hovedsæde i København for at spare på huslejekontoen. (Morgenavisen Jyllands-Posten)

Brugt it-udstyr er et gråt marked

Markedet for handel med brugt eller lettere forældet it-udstyr handler mere om handel end om it. Det mener i hvert fald analytikeren Anders Elbak, der har ansvar for hardwareområdet hos analyseselskabet IDC. Ifølge Anders Elbak havner en stor del af it-partierne i de baltiske lande, det øvrige Østeuropa og i Mellemøsten. Der er typisk tale om lande, der endnu ikke har de helt samme teknologiske traditioner som i Vesten. "It-brokerne, som de kaldes, udgør et gråt marked. Der er flere seriøse virksomheder, men der har været og er andre, jeg ikke vil give det prædikat, siger Elbak."

Få automatisk dagens avisresumeer sendt til din indbakke hver morgen. Opret dig som bruger på Computerworld.dk og sæt "Dagens aviser om it" på overvågning med Computerworld Nyhedsovervågning.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere