Tirsdagens aviser om it

Mads Øvlisen får fast klumme på nyt website. TDC søger fortsat årsag til nedbrud. Swisscom hiver TDC-topchef i retten. Mylder af mobilselskaber varsler ny priskrig. Nedtælling til nytårets big bang. Opkøb presser Oracle frem. Udsigt til innovation. Amanda-sikring.

Mads Øvlisen får fast klumme på nyt website

Dansk erhvervsliv tages nu under kærlig behandling af en stribe kendte virksomhedsledere, når webavisen Business.dk relanceres i morgen. Med masser af business-nyheder, blogs og klummer er målet at blive størst. (Berlingske Tidende)

TDC søger fortsat årsag til nedbrud

Telekoncernen søgte i går fortsat efter årsagen til det store nedbrud i mobiltelenettet søndag, som gik ud over mere end 700.000 telekunder. (Berlingske Tidende)

Swisscom hiver TDC-topchef i retten

Det store schweiziske teleselskab raser over sin tidligere chef Jens Alder, der netop har ansat tidligere Swisscom-chef. Frygt for, at TDC går på strandhugst hos konkurrenten. (Børsen)

Mylder af mobilselskaber varsler ny priskrig

Det pibler frem med nye mobiludbydere, der lokker med genkendelige logoer og benhårdt fokus på prisen. Blandt de nye udbydere er Den Blå Avis og mediefirmaet Ncom, der går sammen om et mobilprodukt, der skal kapre nye kunder i et helt nyt forretningsområde. (Børsen)

Nedtælling til nytårets big bang

50 petabyte skal konverteres i den hidtil største it-fusion nogensinde - og den hidtil største opgave for KMD. 1.000 af KMD's i alt 3.000 medarbejdere er involveret i opgaven. (Børsen)

Opkøb presser Oracle frem

Oracles topchefs krav om, at de lokale landekontorer sælger samtlige af softwareselskabets tilkøbte produkter, presser salget og indtjeningen i vejret herhjemme. (Børsen)

Udsigt til innovation

Ingeniørernes efteruddannelse sætter innovation på programmet i samarbejde med Zentropa. Målet er, at danske virksomheder skal klædes på til at lede innovationen, så flere gode idéer skaber værdi for virksomheden og forbrugerne. (Børsen)

Amanda-sikring

En ny it-uddannelse skal sikre, at danske virksomheder og organisationer i fremtiden undgår it-katastrofer som den der ramte Arbejdsformidlingens nye it-system Amanda, der kom til at koste skatteyderne 650 millioner kroner. (Børsen)

Få automatisk dagens avisresumeer sendt til din indbakke hver morgen. Opret dig som bruger på Computerworld.dk og sæt "Dagens aviser om it" på overvågning med Computerworld Nyhedsovervågning.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere