Maconomy-chefer får flere aktieoptioner

Bestyrelsen i det børsnoterede softwarehus Maconomy besluttede i dag at tildele administrerende direktør Hugo Dorph og økonomidirektør Ulrik Christensen aktieoptioner for i alt 635.000 kroner.

Maconomys administrerende direktør Hugo Dorph fik i dag sammen med selskabets økonomidirektør Ulrik Christensen en potentiel mulighed for at øge sin formue.

Bestyrelsen besluttede at tildele de to 317.500 aktietegningsoptioner, nominelt 635.000 kroner, fordelt med 250.000 optioner til Hugo Dorph og 67.500 til Ulrik Christensen.

Hvor meget de to skal betale for optionerne fastsættes som gennemsnitskursen af handler over Københavns Fondsbørs fem handelsdage efter offentliggørelse af halvårsrapporten med et tillæg på fem procent. Udnyttelse af optionerne kan i øvrigt kun ske i forbindelse med selskabets offentliggørelse af årsrapport eller halvårsrapport.

Frem og tilbage

Maconomy har også i dag offentliggjort sit halvårsregnskab, der samlet set byder på en fremgang i omsætningen på 34 procent i forhold til første halvår sidste år.

Fordelt på geografi gik omsætningen frem i "øvrige Norden" og Storbritannien, mens den gik tilbage i Danmark, "øvrige Europa" og USA.

Før skat blev det til et underskud på 6,7 millioner kroner sammenlignet med sidste års underskud i første halvår på 20,6 millioner.

Forventningerne til hele 2006 er fortsat en omsætning i størrelsesordenen 170 millioner kroner og et underskud før skat i størrelsesordenen 10 millioner kroner.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere