Konsulenthus vil købe sig til 300 ansatte

It-konsulenthuset Creuna har som mål at beskæftige 300 konsulenter i Skandinavien i 2007. "Det tror jeg ikke, vi når uden opkøb," siger Creunas administrerende direktør, Thomas Vejlemand.

For it-konsulenthuset Creuna var 2005 et vækstår, og står det til selskabets administrerende direktør, Thomas Vejlemand, fortsætter festen i år:

- Om et år til halvandet skal vi være 300 konsulenter og udviklere i Skandinavien, og dertil tror jeg ikke, vi når uden yderligere opkøb, siger den danske direktør.

Sidste år købte Creuna Danmark det lille konsulenthus Buyingexperience, som beskæftiger sig med rådgivning i kommerciel brug af internettet, kampagnesystemer samt store e-handelsløsninger.

dnytter medvind

Creuna satser selv på at udnytte den medvind, der hersker på markedet for digitale forretnings- og kommunikationsløsninger, og styrke sin position inden for e-handel, portalløsninger samt løsninger til at effektivisere, automatisere og kontrollere forretningsprocesser i private virksomheder og i den offentlige sektor.

2005 har været et år præget af vækst for Creuna, der øgede omsætningen til 105,3 millioner kroner og nåede et resultat før skat på 4,5 millioner kroner.

At resultatet efter skat faldt i 2005 hænger sammen med, at selskabet i 2004 kunne udnytte et stort skatteunderskud.

Når der konkurreres om ordrerne møder Creuna ofte selskaber som Netcompany, ProActive og Valtech.

- Vi møder også i stigende grad de mellemstore konsulenthuse som NNIT, Tietoenator og Ementor, og det er efter min mening tegn på, at vi bevæger os i den rigtige retning - opad i markedet, siger Thomas Vejlemand.

Han forventer at lægge yderligere 25 til 30 procent til omsætningen i år, og at den større omsætning også slår igennem på indtjeningen.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere