IBM annoncerer blade server

De første servere i IBM's nye BladeCenter-serie bliver baseret på Intels Xeon. Senere kommer andre processorer til.

Nyhed

Nu blander IBM sig for alvor på markedet for server blades, hvor komplette servere er monteret på printkort, der er lige til at stikke ind i særlige kabinetter. Navnet på den nye serie af servere bliver IBM eServer BladeCenter.

De første server blades fra IBM bliver udstyret med to Xeon-processorer fra Intel. Der er således tale om forholdsvis kraftige server blades, idet konkurrenterne primært benytter Intels små, strømbesparende Pentium III-processorer i blade servere.

Serverne kører med DDR ECC hukommelse, og kabinettet er udstyret med gigabit Ethernet switches og redundante strømforsyninger. Både blades og strømforsyninger kan udskiftes uden afbrydelse i databehandlingen.

IP-standarden benyttes til dataoverførsel mellem de enkelte blades i serverne. Man kan benytte Microsoft Windows, Linux eller Novell Netware som styresystem.

De nye servere er tilsyneladende ikke i handlen endnu, men de skulle være at købe til sommer. Senere kommer der blades med Intels Itanium 2 og IBM's egne Power-processorer.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

04. september 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere