WM-data opruster med køb af SAP-hus

Tema: WM-data har købt SAP-huset ASA-Mentor. Ifølge WM-data-direktør Jesper Scharff fordi "de fleste større danske virksomheder har en SAP-strategi, og uden SAP-kompetencer ender du som periferi-leverandør."

Hvis du vil ind i inderkredsen af betydende it-leverandører herhjemme, så er det ifølge WM-datas administrerende direktør Jersper Scharff nødvendigt med SAP-kompetencer.

- De fleste store danske virksomheder har en SAP-strategi. Så uden SAP-kompetencer risikerer du at ende som periferi-leverandør, siger han som forklaring på, at WM-data netop har overtaget SAP-huset ASA-Mentor.

ASA-Mentor blev etableret i 2001 og har i dag 40 medarbejdere og en årlig omsætning på knap 50 millioner kroner.

- Jeg glæder mig til, at vi kommer ind i SAP-verdenen, siger Jesper Scharff, der også glæder sig over, at det i 2005 endnu en gang lykkedes WM-data at fordoble resultatet.

Væk med alt det hårde

Bag den positive udvikling ligger en strategi om at vende virksomheden mod at blive en rendyrket løsnings- og konsulentforretning.

Hardwaredelen blev solgt sidste år til Atea, og omvendt købte WM-data Dansk Software og Axapta-delen af Munk IT.

- Samtidig oplever vi fremgang inden for de områder, hvor vi er stærke som ERP, Axapta og Oracle, siger Jesper Scharff, der ikke vil love at fordoble resultatet også i 2006.

- Men jeg forventer, at omsætningen vokser væsentlig mere end markedet - altså 10 procent plus, og at vi forhåbentlig også får en fortsat fremgang på overskuddet, siger WM-datas Jesper Scharff.

Han er på udkig efter 35 nye medarbejdere med kompetencer inden for alt fra Navision og BizTalk til CSharp.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere