Onsdagens aviser om it

IP-telefoniselskaber er næste opkøbsmål. Ny direktør skal sælge Telsome. TDC klar med bredbåndstelefoni. Terrorplan generer små selskaber. Telebranche ødsler penge på branding. TDC-regnskab mødes med ligegyldighed. Fængsel frem for fodlænke. Karrierefolk søger kærlighed på nettet.

IP-telefoniselskaber er næste opkøbsmål

Næste bølge af opkøb i telebranchen bliver underskoven af IP-telefoniselskaber. 2006 bliver et udskilningsløb - derefter håber flere at blive købt, lyder vurderingen fra teleanalytiker Poul Ernst Jessen hos Danske Bank. Han mener, at IP-selskaber som Telsome, V2Tel, ComX Networks, Dansk Bredbånd, EasyWeb, TeleFin og Telio alle satser på at blive købt op på et tidspunkt. (Berlingske Tidende)

Ny direktør skal sælge Telsome

Den erfarne telemand Klaus Rathmann skal nu sikre, at teleselskabet Telsome får tusinder af kunder, og derefter kan sælges. Klaus Rathmann er netop blevet direktør for Telsome. Han har en fortid i Telia og Song Networks. (Berlingske Tidende)

TDC klar med bredbåndstelefoni

Efter flere års tilløb vil TDC torsdag løfte sløret for sit indtog på markedet for bredbåndstelefoni. Tilbuddet om bredbåndstelefoni kommer til at konkurrere med TDCs traditionelle fastnetforretning, der har flere end to millioner kunder og en årlig indtægt alene på abonnementssiden på omkring tre milliarder kroner. (Jyllands-Posten)

Terrorplan generer små selskaber

En regulær nedslagtning af små tele- og internetudbydere. Det bliver konsekvensen, hvis en række meget bekostelige overvågningstiltag på it- og teleområdet føres ud i livet, lyder kritikken fra telebranchen af regeringens terrorplan efter fremlæggelsen af det første lovudkast. (Jyllands-Posten)

Telebranche ødsler penge på branding

Kolossale marketingbudgetter hos teleoperatørerne har ingen eller ringe effekt, fordi pengene skydes i brede kampagner, der ikke trænger igennem i et overkommunikeret marked. De selskaber, der holder igen, løber med kunder og bedre bundlinje, lyder vurderingen fra reklamefirmaet Young & Rubicam. (Børsen)

TDC-regnskab mødes med ligegyldighed

For første gang nogensinde mødes TDC's årsregnskab med gabende ligegyldighed fra analytikere, når det onsdag fremlægges. Kun slagsmålet mellem ATP og TDC-fondene interesserer, efter de fem kapitalfonde bag Nordic Telephone Company (NTC) har købt 88,2 procent af TDC-aktierne. (Berlingske Tidende)

Fængsel frem for fodlænke

Kun hver anden tager imod tilbuddet om at afsone en straf i hjemmet med en elektronisk fodlænke. Det er færre end forventet ud fra erfaringerne med de elektroniske fodlænker i Sverige. (Jyllands-Posten)

Karrierefolk søger kærlighed på nettet

Stadig flere enlige karrierefolk vælger dating på internettet, når de sætter jagten på en partner ind. Det konkluderer en ny undersøgelse, der er foretaget af datingportalen Match.com. (Jyllands-Posten)

Få automatisk dagens avisresumeer sendt til din indbakke hver morgen. Opret dig som bruger på Computerworld.dk og sæt "Dagens aviser om it" på overvågning med Computerworld Nyhedsovervågning.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
TIETOEVRY DENMARK A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere