Artikel top billede

Mød den unge version af den mest elskede seriemorder nogensinde

Dexter var ikke ligefrem en af de mest hyggelige tv-serier, men til gengæld var den populær. Nu lander en prequel med en ung seriemorder-lærling.

I ni sæsoner passede Dexter Morgan sit blodige dobbeltjob som retsmediciner og seriemorder, og nu får vi historien om, hvordan den unge Dexter fik etableret sin morderiske praksis i ”Dexter: Original Sin”.

Der er altså tale om en såkaldt prequel, som foregår 15 år før den prisvindende serie, der havde Michael C. Hall i rollen som Dexter.

I den nye serie har Patrick Gibson taget over som Dexter, mens Christian Slater spiller hovedpersonens adoptivfar Harry Morgan, der lærer sin søn, hvordan man får styr på sine morderiske tendenser ved kun at slå bekræftede kriminelle ihjel.

Dexter: Original Sin foregår i 1991 i Miami, hvor den studerende Dexter skal lære at kontrollere sit indre mørke.

Her er adoptivfaderen, som selv er politibetjent, til stor hjælp. For det er naturligvis vigtigt både at kunne identificere de rigtige ofre og sikre sig, at de faktisk er forbrydere.

Samtidig skal man helst kunne slippe afsted med mord efter drab uden selv at ende bag tremmer. Hvis man altså skal være en succesfuld seriemorder, naturligvis.

På billedet kan man se, at den unge Dexter allerede har fået etableret et effektivt kill room, der giver mindelser til mange drabelige scener fra den oprindelige serie.

I de første ti afsnit af Dexter: Original Sin vil vi også kunne følge Dexter, når han begynder som praktikant hos politiets retsmedicinere.

Her spiller Sarah Michelle Gellar fra ”Buffy – Vampyrernes Skræk” en af Dexters chefer, mens Patrick Dempsey spiller rollen som Aaron Spencer, og Molly Brown spiller hovedpersonens søster Debra.

Der er således masser af genkendelige karakterer i den nye serie, selv om skuespillerne er skiftet ud. Til gengæld er der flere af de oprindelige kræfter bag kameraet, som er med til at give Dexter nyt liv – og nye mord. Den oprindelige Dexter, Michael C. Hall, er således en af seriens producere ligesom seriens skaber, Clyde Philips, også står bag den nye serie.

Dexter: Original Sin kan ses på SkyShowtime senere på året.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere