Tirsdagens aviser om it

Nordea: Tele2 solgt om et år. Columbus jagter nyt milliardmarked. Milliardbesparelser på digital kommunikation. Danskerne er vilde med IP-telefoni. Terrorplan koster telekunder to mia. kr.

Nordea: Tele2 solgt om et år
Den svenske telegigant Tele2 er solgt i bidder inden for et år. Det vurderer Nordea-analytiker Bengt G. Mölleryd efter fredagens skuffende regnskab fra Tele2 og nyheden om, at Morgan Stanley er hyret til at foretage en gennemgribende analyse af Tele2, der kan føre til et helt eller delvist salg. (Børsen)

Columbus jagter nyt milliardmarked

Giganterne Oracle og SAP forsøger at hapse hinandens og Microsofts erhvervskunder med store rabatter. Nu blander Columbus IT Partner sig i slagsmålet om 3.500 danske kunder. Den danske it-forhandler har forberedt et loyalitetsprogram til de Microsoft-kunder, der overvejer at smide deres økonomiprogram, XAL, på porten, når Microsoft som bebudet stopper supporten af computerprogrammet om tre år. (Børsen)

Milliardbesparelser på digital kommunikation

Danske virksomheder kan spare op mod fem milliarder kroner om året, hvis al forretningsmæssig kommunikation blev digitaliseret og udvekslet elektronisk i en helt ny intenetbaseret arkitektur, som Videnskabsministeriet er gået i gang med at skrue samen. (Børsen)

Danskerne er vilde med IP-telefoni

De danske forbrugere er helt klar til at invitere fremtidens internetbaserede IP-telefoni inden for i de små hjem. Ni ud af 10 danskere har hørt om det og 40 procent overvejer at skifte til IP-telefoni, viser en undersøgelse foretaget for Cybercity af Zapera. (Børsen)

Terrorplan koster telekunder to mia. kr.

Mindst 2.000.000.000 kr. Det er prisen for regeringens elektroniske kamp mod terror, fastslår telebranchen, efter at have regnet på udgifterne ved indførelsen regeringens terrorpakke. Overvågning af tele-og internettrafikken vil koste danske familier mindst 800 kr. om året, skønner telebranchen. (Jyllands-Posten)

Få automatisk dagens avisresumeer sendt til din indbakke hver morgen. Opret dig som bruger på Computerworld.dk og sæt "Dagens aviser om it" på overvågning med Computerworld Nyhedsovervågning.




IT-JOB

Danske Commodities A/S

Procurement manager

Vive - Det Nationale Forsknings- og Analysecenter for Velfærd

Erfaren datamanager med registerkompetencer
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere