Dansk Citrix-chef stiger i graderne

Administrerende direktør for Citrix i Norden, danske Carsten Thomsen, er blevet forfremmet til posten som vice-præsident. Forfremmelsen er en anerkendelse af de resultater Citrix har opnået i Norden.

I Norden voksede Citrix-omsætningen med 19 procent i regnskabsåret 2005, og årets fjerde kvartal blev det bedste i virksomhedens historie.

Belønningen er faldet prompte, idet den nordiske direktør Carsten Thomsen er blevet forfremmet til regional nordisk vice-præsident (Area Vice President Nordic).

Kerneforretningen for Citrix er systemer, der giver adgang til data via netværk. Mere end 120.000 organisationer over hele verden benytter i dag Citrix-produter.

Den danske Citrix-chef har været tilknyttet Citrix-koncernen siden 2001 og ansvarlig for virksomhedens nordiske organisation lige så længe.

Rekord-resultat

I fjerde kvartal 2005 havde Citrix en omsætning på verdensplan på 1,7 milliarder kroner, sammenlignet med 1,3 milliarder i fjerde kvartal 2004, hvilket svarer til en omsætningsvækst på 26 procent.

Den årlige omsætning for 2005 var 5,7 milliarder kroner, hvilket er en stigning på 23 procent i forhold til 2004.

- Også i Norden har vi haft et flot regnskabsår 2005. Vores årlige omsætning steg med 19 procent, og årets sidste kvartal blev det bedste i vores historie, udtaler Carsten Thomsen, vicepræsident, Citrix Systems.

Årsagen er ifølge Citrix en konstant innovativ produktudvikling i et marked præget af vækst.

Således vokser Citrix' salg af produkter og licensfornyelser med henholdsvis 22 procent og 38 procent, mens den samlede forretning vokser med 29 procent.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere