Xbox 360-salg når ikke målene

Leveringsproblemer betyder, at Microsoft ikke når at levere de ventede tre millioner Xbox 360 inden udgangen af februar. Endnu en producent af Xbox 360 skal rette op på efterslæbet.

Microsoft når ikke selskabets mål om at få langet mellem 2,75 millioner og tre millioner Xbox 360-spilkonsoller over disken i løbet af spilkonsollens første 90 dage i butikkerne, skriver Financial Times.

Analytikere vurderer over for avisen, at der blev solgt 1,3 millioner konsoller verden over fra lanceringen 22. november og til nytår.

Der kunne efter alt at dømme være blevet solgt endnu flere, men Microsoft har hele tiden haft svært ved at følge med efterspørgslen.

Det er derfor i vid udstrækning leveringsproblemer, der gør, at selskabets ikke når salgsmålene, hedder det.

Leveringsproblemerne har skabt store frustrationer blandt spillere, hvor der også florerer rygter om, at Microsoft med vilje holder spilkonsoller tilbage for at hype Xbox 360 som et eftertragtet apparat i medierne.

Microsoft forventer nu at have nået et salg på mellem 4,5 millioner og 5,5 millioner solgte spilkonsoller inden selskabets regnskabsår slutter i juni.

Microsoft har netop indgået aftale med sin tredje Xbox 360-producent, der står til straks at sætte samlebåndene i gang. Det betyder, at Celestica, Flextronics og Wilstron nu producerer Xbox 360, meddeler Microsoft.

Der findes for tiden 18 spiltitler til Xbox 360. Ifølge Microsoft vil det tal være blevet øget til 50 til sommer.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere