Tirsdagens aviser om it

Ny digital chef ønsker partnere til Berlingske. Dagen genopstår på internettet. ComX på jagt efter professionel bestyrelse. Telemillionær sætter skub i husbåde. It-millionær satser på jysk kildevand. Små virksomheder dør som fluer. Kommuners registre deles med håndkraft. Billigere at bruge kort på nettet. TDC-salg kan blive udsat.

Ny digital chef ønsker partnere til Berlingske

Berlingske Tidende skruer markant op for sine satsninger på internettet og nye digitale medier. En ny organisation - Berlingske Tidende Nye Medier - skal ikke alene styrke de eksisterende platforme som business.dk og aok.dk, men også udvide med nye tjenester på mobilmedier og muligvis også digital radio og tv. (Berlingske Tidende)

Dagen genopstår på internettet

Det krakkede dagblad Dagen lægger navn til ny interaktiv netavis. Et webfirma har købt rettighederne til dagen.dk af konkursboet efter Peter Lincks projekt. (Berlingske Tidende)

ComX på jagt efter professionel bestyrelse

Finn Helmer - nybagt formand og medejer af den bredbåndsselskabet ComX - vil sammensætte en ny bestyrelse, der skal kunne løfte ComX til "en stjernevirksomhed for, hvordan man leverer tjenester til hjemmet." (Børsen)

Telemillionær sætter skub i husbåde

Efter nytår åbner en samlefabrik til montering af husbåde i Nyborg, og ordrebogen er allerede fuld. Det oplyser hovedaktionæren i husbådfirmaet Aquadomi, Henning Majgaard Nielsen, der i 1990'erne af to omgange solgte mobiltelefonkæden FC Henning Nielsen til det daværende Teledanmark. (Børsen)

Små virksomheder dør som fluer

Glem Højteknologifonden. Manden bag Gigas milliardsucces, Finn Helmer, tror ikke på, at støtte fra Højteknologifonden er til større nytte for de små iværksættervirksomheder. Virksomhederne bruger ifølge Helmer pengene til at forske og udvikle et eller andet, der måske slet ikke er brug for. (Politiken)

Kommuners registre deles med håndkraft

Oplysninger om borgerne i kommunernes elektroniske registre må i flere tilfælde flyttes med håndkraft fra et system til et andet, når 19 kommuner landet over dels som følge af kommunalreformen. I mange af kommunerne taler systemerne så forskellige sprog, at det kan blive nødvendigt at skrive oplysningerne ud på papir, sende dem med posten og derefter skrive dem ind i det nye system. (Morgenavisen Jyllands-Posten)

Billigere at bruge kort på nettet

De danske pengeinstitutter er langt inde i overvejelser om at sænke priserne på at betale med Dankort på internettet. Det sker efter skarp kritik fra netbutikkerne, som har påtalt, at priserne fortsat er lige så høje som i 1999, skønt antallet af netbetalinger er mangedoblet. (Morgenavisen Jyllands-Posten)

TDC-salg kan blive udsat

Køberkonsortiet til TDC er øjensynligt parat til at udskyde fristen for milliardtilbuddet, hvis der opstår problemer med at få fat i tilstrækkeligt mange aktier. "Jeg kan godt forestille mig, at indløsningstilbuddet bliver forlænget," siger Rune Møller, analytiker i Jyske Bank, der vurderer sandsynligheden for en udsættelse til 50 procent. (Morgenavisen Jyllands-Posten)




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere