Hvad ønsker du dig til jul, Steen Eilertsen?

En kaffemaskine samt en roligere branche, der ikke skubber ny teknologi ud i markedet så hurtigt som i dag. Sådan lyder nogle af jule-ønskerne fra Steen Eilertsen, it-chef i Københavns Lufthavne.

- Hvad ønsker du dig professionelt i 2006 for branchen?

- Ny teknologi kommer på markedet hurtigere end nogensinde før. Det giver nye muligheder for at skabe business benefits i virksomhederne.

Jeg oplever dog ofte, at ny teknologi bliver skubbet ud i markedet, før branchen er klar til effektivt at støtte op om teknologien med viden og assistance. Det giver ofte skuffede forventninger og efterlader et dårligt indtryk.

Mit ønske til branchen i 2006 er derfor, at den tager sit ansvar alvorligt omkring etablering af business benefits, specielt ved introduktion af ny teknologi.

Sælg ikke på egenskaber, men på oplevet og reel kvalitet af it. Hvilke fordele giver de min virksomhed? Så vil vi sammen forbedre branchens noget ofte blakkede ry.

- Hvad ønsker du dig professionelt i 2006 for din virksomhed?

- Aktiemajoriteten i lufthavnen er netop blevet solgt til Macquarie Airports, Australien. Lufthavnen er i dag i verdensklasse. Både for passagerne og for medarbejderne.

Jeg forventer, at vores nye ejere både vil inspirere os til nye måder at drive lufthavn på, og selvfølgelig også stille nye krav til os.

Jeg ønsker derfor, at vi får etableret et godt samarbejde med vores nye ejere, så vi kan fastholde vores verdensklasse-niveau for både passagerer, medarbejdere og ejere.

- Hvad ønsker du dig privat?

- En espressomaskine af den rigtige slags.

Det er almindelig kendt, at drivmidlet i it-branchen er kaffe, men og ikke altid en kaffe der er kælet for. Jeg vil i 2006 nyde kaffe, der er brygget under de rigtige betingelser.

Hertil en sommer med optimale betingelser til den årlige sejlads i danske farvande med familien samt en MP3-afspiller, der har en kvalitet god nok til at jeg kan nyde klassisk musik på den.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere