Sender klassiske film via internet

Warner Brothers forbereder en ny internettjeneste, hvor brugerne kan se hele afsnit af mere end 100 gamle tv-serier. Tjenesten skal finansieres af reklamer og bliver gratis for brugerne.

I samarbejde med internetudbyderen America Online, AOL, planlægger Warner Brothers at gøre mere end 4.800 afsnit fra godt 100 ældre tv-serier tilgængelige via internettet. Det skriver New York Times.

Tjenesten, der får navnet In2TV, bliver gratis, men reklamefinansieret og går efter planerne i luften i begyndelsen af 2006.

AOL lancerede mandag et nyt videoformat til internetvideo, som selskabet hævder kan streame video i dvd-kvalitet.

Det sker gennem en særlig peer-to-peer-baseret tjeneste, som dog kræver Internet Explorer.

I første omgang har AOL kun gjort et begrænset udvalg af videoklip tilgængelig via tjenesten, men i begyndelsen af 2006 vil det ændre sig.

Tusindvis af afsnit

Her vil Warner Bros og AOL lægge tusinder af afsnit fra flere hundrede ældre tv-serier ud på tjenesten.

Det inkluderer serier som "Spenser: For Hire", "Babylon 5" og "The New Adventures of Batman".

Indtægterne skal komme fra indlagte reklameindslag, hvor bilfabrikanten GM indtil videre har købt alle de 15 sekunder lange indslag.

- Tv er begyndt at sive ud på internettet, og i løbet af de næste par år vil vi se mere reklamefinansieret video dukke op på internettet, siger analytiker Gerry Kaufhold fra brancheanalysefirmaet In-Stat til InformationWeek.

Han mener, at tv-selskaberne mest opfatter internettet som en reklamesøjle for at kunne sælge flere indholdstjenester via eksempelvis kabeltv.

- De store indholdsleverandører bruger internettet til at skabe opmærksomhed, så de kan få et bedre udbytte, når de flytter indholdet over på en on-demand-tjeneste fra en kabeltv- eller teleudbyder, siger Gerry Kaufhold til InformationWeek.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere