Satser på it til hver fjerde danske optiker

Det nystartede it-selskab G2O har overtaget firmaet bag optikerløsningen OpticAll og forventer at have hver fjerde danske optiker på løsningen, inden der er gået et år.

Inden for et år forventer it-virksomheen G2O, at hver fjerde danske optiker benytter selskabets nyerhvervede CRM-løsning OpticAll.

- Løsningen OpticAll kører i dag hos cirka tre procent af de danske optikere, men om et år tror jeg, at vi har 25 procent af det danske optikermarked med løsningen, siger Thomas Skovlund, der ejer G2O.

G2O er fusioneret med firmaet OpticAll, hvis to ansatte har udviklet CRM-løsningen (Customer Relationship Management) til optikerbranchen. OpticAll er udviklet i .Net og bruger Oracle som database.

- Den fortsættende virksomhed bliver G2O, men de to bag OpticAll ejer fortsat to tredjedele af løsningen OpticAll, som de baserer forretningen på, siger Thomas Skovlund.

Fusionen koster ham omkring en million kroner, oplyser han.

Finn Ravn Profiloptik er en af de optikerkæder, der bruger OpticAll i sine fem butikker.

- Det er et hammergodt system, som vi er meget glade ved, fortæller Erik Rahr, administrationschef, Finn Ravn Profiloptik.

Siden G2O blev etableret i august har selskabet ifølge Thomas Skovlund omsat for to millioner kroner og samtidig haft overskud på driften uden at låne en krone i banken.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere