Konsulenthus vokser via alliancer

Konsulenthuset Sketenty har med partnerskaber - blandt andet med it-kæmpen CSC ? øget sin omsætning med mere end 20 procent og fordoblet medarbejderstaben. Det bliver svært at holde de vækstprocenter, vurderer direktøren.

En ting er at starte godt op, noget andet er at vokse.

En bevidst satsning på at knytte partnerskaber har båret frugt for it-konsulenthuset Sketenty.

Virksomheden har partnerskaber med fire virksomheder, Alpha Systems, Kring Technologies, Mercury og CSC, og tilbyder konsulentydelser inden for softwaretest, rådgivning og projektledelse.

Aftalen med CSC betyder, at der lige nu arbejder 20 CSC-mainframeudviklere hos Sketenty-kunder.

CSC?s konsulenter og projektledere arbejder som regel på store projekter, men engang imellem er der ledig kapacitet hos it-kæmpen.

Derfor kan CSC-konsulenterne koble sig på udvalgte kunder hos Sketenty, forklarer Steen Skovholm, administrerende direktør i Sketenty.

Nogle af alliancepartnerne er Sketenty medejer af, og selskabet ejer således 25 procent af Alpha Systems, en lille specialistvirksomhed i Microsoft infrastruktur.

- Vi skal i gang med at finde ud af, hvordan vi skal skære den til næste år, for det er svært at blive ved med at vokse 20 procent, siger Steen Skovholm.

Sketenty A/SÅrsregnskab
Millioner kroner2004/052003/04
Omsætning39.1129,4
Resultat af primær drift (EBIT)0,421,47
Resultat før skat 1,611,69
Resultat1,141,2
Egenkapital3,372,63
Antal ansatte7035

Et investeringsår
Sketenty er gået efter virksomheder, de synes klæder dem godt, og som ikke har noget imod, at virksomheden har alliancer med andre, fortæller Steen Skovholm.

Selskabet er vokset med 20 procent i sit seneste regnskabsår og omsætter nu for næsten 40 millioner kroner.

Samtidig er medarbejderstaben fordoblet til nu 70 mennesker.

Til gengæld er selskabets driftsresultat nede under en halv million i det seneste regnskab.

Årets resultat er mindre end tidligere, mens egenkapitalen er vokset.

- Det har været et investeringsår. Vi har ansat flere mennesker på kontoret, og det koster penge. Men det betyder at vi har større forventninger til overskud i det kommende år, siger Steen Skovholm.

Steen Skovholm og Ketty Jepsen stiftede Sketenty i 1999. Bogstaverne i de to stifteres fornavne udgør virksomhedens navn. De to ejer til sammen størstedelen af virksomheden. Derudover er der ti andre ejere.

Konsulenthuset forventer at flytte til næste sommer. Københavns vestegn er stadig det foretrukne sted, men lokalerne må gerne være noget større.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere