WM-data i millionkøb af dansk it-firma

Med købet af it-konsulent og udviklingshuset Dansk Software med knap 50 ansatte sætter WM-data en endnu større fod i døren hos de statslige virksomheder. Dansk Software omsætter for cirka 40 millioner kroner i offentlige rammeaftaler.

WM-data har købt den danske it-virksomhed Dansk Software med knap 50 ansatte.

Det børsnoterede selskab har indgivet registrering til Erhvervs- og Selskabsstyrelsen, der viser at Torben Smed Iversen er ny administrerende direktør i Dansk Software. WM-datas administrerende direktør, Jesper Scharff, indtræder i bestyrelsen.

Dansk Software udvikler it-løsninger i Oracle og Microsoft-produkter, primært til offentlige virksomheder.

Kunderne er for 70 procents vedkommende offentlige virksomheder som Integrationsministeriet, Udlændingestyrelsen, Toldskat, IT- og Telestyrelsen og en række andre.

Dansk Software har 27 fastansatte og 20 konsulenter og omsætter cirka for 40 millioner kroner på offentlige virksomheder.

Den ansvarlige for WM-data i Danmark, Jesper Scharff, forklarer købet med, at Dansk Software har den rette kultur og er stor på det offentlige marked. WM-data omsætter selv for cirka 145 millioner kroner på offentlige aftaler.

- WM-datas strategi er at vokse både organisk og uorganisk, siger han.

Rene Ingemann Andersen var eneejer af Dansk Software A/S. Han fortsætter som salgsdirektør sammen med en WM-data-direktør.

For Rene Ingemann Andersen har salget af hans virksomhed været en stor beslutning. Han har fået mange købstilbud gennem tiden, men bestyrelsen har vurderet at timingen var rigtig.

- Vi har gode rammeaftaler med det offentlige, men vi mangler noget power til at udnytte den position, vi har. Vi kan i hvert fald ikke fastholde vores position uden en stor samarbejdspartner, siger Rene Ingemann Andersen.

Han er tilfreds med handlen, men ønsker ikke at oplyse prisen.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere