Danske Navision upåvirket af navneskift

Efter 2008 er det helt slut med Navision og Axapta. De to danskudviklede ERP-systemer smelter sammen med Microsofts to øvrige systemer, Great Plains og Solomon, og bliver én fælles platform. Men det vil ikke berøre udviklingsafdelingen i Vedbæk, lover den danske divisionsdirektør.

Microsoft er i færd med at smelte guldhornene i den danske it-branche om. Målet er at skabe en fælles platform for Microsofts ERP-systemer.

Damgaard-brødrenes Axapta og Jesper Balsers Navision er helt borte, når Microsoft i 2008 fuldender sammensmeltningen af sine ERP-produkter under navnet Microsoft Dynamics.

Det meddelte Microsoft i dag, da selskabet løftede sløret for en ny strategi på området forretningssoftware.

- Det får ingen konsekvenser for den danske udviklingsafdeling i Vedbæk. Den vil fortsætte som hidtil, siger John Frederiksen, divisionschef for Microsoft Business Solutions i det tidligere Navisions bygninger.

Her er navnet også ændret til Microsoft Business Solutions Group.

Sammensmeltningen går i Microsoft under kodenavnet Project Green, der falder i to bølger.

Den første bølge kører fra 2005 til udgangen af 2007. I den periode vil der komme nye komponenter til både Navision og Axapta. I udlandet vil der blive udviklet tilsvarende på Great Plains og Solomon.

- Vi har en vision om at de fire produktfamilier i fremtiden udviklingsmæssigt skal have fælles komponenter, og smelte sammen til en eneste produktplatform, siger John Frederiksen.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere