Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Sennheiser lancerer earbuds kun til tv-lyd

Sennheiser TV Clear skal levere suveræn taleklarhed, lav latenstid og har en dedikeret sender samt mulighed for Bluetooth-forbindelse.

Af Rasmus Elm Rasmussen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

Tiderne hvor hele familien var samlet omkring skærmen om aftenen er forbi. Vi ser hver vores foretrukne programmer. Stuen kan derfor nemt blive et inferno af lyde, hvis ikke man allierer sig med gode høretelefoner.

Sennheiser TV Clear er et sæt true wireless earbuds skabt til netop dette formål.

Dedikeret sender

De er tunet til at levere suveræn taleklarhed og kommer med en TV Clear-sender, der sikrer lav latenstid til tv'er med optisk eller analog udgang.

Til forskel fra konventionelle tv-løsninger kan TV Clear desuden tilsluttes via Bluetooth så du kan se din yndlingsserie på dit tv eller på farten på en bærbar computer, tablet eller smartphone. Man kan også modtage og foretage opkald på sin smartphone.

Ambient Aware mode gør det muligt at høre, hvad der sker omkring dig og via TV Clear App'en er det muligt at skræddersy lydgengivelse samt de touchfølsomme earbuds kontrolfunktioner. Der er også en Find My Earbuds funktion som gør det nemt at finde Sennheiser TV Clear, hvis de bliver væk.

Batteritiden er op til 15 timer, når du bruger TV Clear-senderen, og der er 22 timer yderligere i æsken.

​Sennheiser TV Clear kommer på markedet i juni med en pris på 2.999 kroner.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere