Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Glade svenske øretelefoner med ekstra støjreduktion

Der er fokus på design og farver hos svenske Happy Plugs, som nu lancerer et nyt sæt trådløse øretelefoner, Air 1 ANC, som blandt andet byder på dobbelt støjreduktion.

Af Aksel Brinck, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

Svenske Happy Plugs er klar med et par glade øretelefoner af true wireless-typen. Selskabet opstod i 2011 ud fra et ønske om at skabe mere farverige og veldesignede øretelefoner, end markedet bød på dengang. Og selskabets produkter sælges da også både gennem traditionelle butikker for underholdningselektronik og gennem modebutikker – Zalando er i sidstnævnte kategori.

Det nye sæt Happy Plugs hedder Air 1 ANC og er det tredje produkt i porteføljen. De to andre hedder Air 1 Go og Air 1 Plus. Det er øretelefoner, som prismæssigt er særdeles imødekommende (250-750 kr.). Air 1 ANC er et noget dyrere produkt. Der er endnu ingen dansk pris tilgængelige, men i Sverige skal prisen være 1499 svenske kroner med lancering 12. august, så mon ikke sættet ender i overkanten af de 1000 danske kroner.

Støj udefra og indefra

Der er indbygget støjreduktion. Både støj udefra og indefra dæmpes, oplyser virksomheden. Funktionen kan slås til og fra. Det sidste er en god ting i trafikken. Du kan også tage telefonopkald.

Batteritiden opgives til 5,5 timer (7 timer uden støjreduktionen slået til) - og 30 timer (38 timer), hvis æsken benyttes til opladning. Opladningen sker med USB-C eller trådløst. Og du kan hurtigt lade op til en times ekstra musik. Det tager 10 minutter med USB-forbindelsen, oplyses det.

Air 1 ANC leveres med seks forskellige ørestykker, så sættet må kunne tilpasses alle ører. Du kan vælge imellem farverne hvid, sort, blå, og grøn. Online kan du desuden få en særlig, eksklusiv guld-version.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere