MMS og GPRS firedoblede ventetiden

Introduktionen af mobilteknologierne GPRS og MMS firedoblede i slutningen af 2004 ventetiden på kundeservice hos teleselskabet Tele2. Det var blot en af udfordringerne for teleselskabet, som nu forsøger at spille med åbne kort ved at offentliggøre detaljer om dets kundeservice.

Muligheden for billedbeskeder og hurtig datatrafik på mobiltelefonen satte pres på teleselskabet Tele2 i slutningen af 2004, hvor ventetiden på kundeservice blev firedoblet i løbet af kort tid.

Det er blot en af flere oplysninger, som kan findes i den oversigt over selskabets kundeservice, som Tele2 netop har valgt at offentliggøre i Danmark.

Tele2 har kæmpet med problemer med selskabets kundeservice, men forsøger nu at overbevise offentligheden om, at selskabet har fokus på problemet ved at offentliggøre, hvad det selv kalder for et serviceregnskab.

- Vi lægger tal frem, som det er ikke er normalt for et teleselskab at gøre, men vi håber at vise offentligheden, at vi tager det her problem meget seriøst. Det adresserer hele branchen, for det er ikke kun os, der er den store stygge ulv, siger markedsdirektør Thomas Nistrup.

Et eksempel på et problem var i slutningen af 2004, da den gennemsnitlige ventetid på mobilområdet skød i vejret fra 60 til knap 240 sekunder i forbindelse med, at Tele2 introducerede mobilteknologierne MMS og GPRS.

- Vi undervurderede det servicebehov, der var for hjælp til at sætte kundernes telefoner op. Vi håber, at folk opfatter os som ærlige, også omkring de ting, som er ikke er gode nyheder. Det tvinger os til at gøre noget ved det, fortæller Thomas Nistrup.

Det offentliggjorte serviceregnskab understreger blandt andet, at Tele2 har store problemer inden for fastnettelefoni.

Teleselskabet står således for 41,7 procent af alle klagesager til Teleankenævnet. Derudover får Tele2 en ekstra udfordring i 2005, efter at selskabet har overtaget Tiscali, som har mange klager på internetområdet.

Serviceregnskabet følger op på et andet initiativ fra Tele2, som tidligere har lanceret et kundepanel, hvor kunderne selv afgør klagesagerne.

Tele2 har i alt ansat 300 mennesker i den danske kundeservice.

Relevante link

http://editorial.tele2.dk/?page=privat_kundeservice_bestilmateriale_serviceregnskab_show&t2page=privat_kundeservice_bestilmateriale_serviceregnskab" target="_blank">Tele2's serviceregnskab




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

04. september 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere