Bredbåndstelefoni til fastpris i hele Norden

En fast pris hver måned for at ringe ubegrænset til Norge og Sverige er det seneste tiltag fra Århus-selskabet Redspot. Redspot kommer dermed norske Telio i forkøbet, som er på vej ind på det danske marked med samme koncept.

Ubegrænsede opkald til fastnettelefoner i både Danmark, Sverige og Norge er det seneste middel i den hårde konkurrence om at vinde danske kunder inden for bredbåndstelefoni.

Tilbuddet kommer fra århusianske Redspot, der for en fast pris på 89 kroner om måneden tilbyder danske kunder at ringe ubegrænset til Norge og Sverige foruden selvfølgelig Danmark.

Redspot når dermed at overhale norske Telio indenom. Telio overtog den danske bredbåndspioner Musimi for knap to uger siden og selskabet vil nu lancere sit succeskoncept i Danmark, som blandt andet indebærer ubegrænsede opkald til Norge, Sverige og Danmark for et fast månedligt beløb.

Gratis telefoni

Hos Redspot mener administrerende direktør Aksel Lykke Paulsen, at selskabet blot tager forskud på en udvikling, som bliver bredt gældende.

- Vi forventer, at telefonimarkedet vil udvikle sig mod, at samtalerne bliver billigere og billigere og til sidst gratis, så pengene skal komme et andet sted fra. Det bliver så abonnementet, siger han.

Med tiden er det planen, at der kommer nye lande til, så tilbuddet kan gælde for eksempel hele Norden og mere af Europa.

Redspot lancerede bredbåndstelefoni i april, men har ifølge Aksel Lykke Paulsen på grund af tekniske problemer kun været reelt i luften en måneds tid.

Han vil ikke oplyse Redspots nøjagtige kundetal, men siger, at det er fire-cifret.

Kun til normal brug

Det nye produkt er rettet mod private, og direktøren frygter ikke, at selskabet kommer til at tabe penge på storforbrugere.

- Abonnementet gælder kun ved normal brug. Vi har interne retningslinjer, hvor vi siger, at hvis forbruget lægger højere end det, så kigger vi på kunden, men der er ingen decideret grænse, siger Aksel Lykke Paulsen.

Ifølge ham skal forbruget et stykke over 1.000 minutter om måneden, før det bliver aktuelt.

Redspot er blot en af mange danske udbydere af bredbåndstelefoni, og TDC forventes om kort tid også at kaste sig over markedet.

Aksel Lykke Paulsen mener dog, at små udbydere fortsat har en chance, når giganterne begynder at tilbyde bredbåndstelefoni til danskerne.

- Vi vil altid kunne konkurrere med de store spillere, for de vil altid sikre sig, at de ikke mister for mange penge på deres eksisterende forretning, mener han.

Bredbåndstelefoni er bare et af produkterne fra århusianske Redspot.

Selskabet er mest kendt for at tilbyde trådløs bredbåndsadgang ved hjælp af trådløse lokalnet, også kendt som Wi-Fi eller WLAN. Selskabets netværk af hotspots dækker blandt andet hele Århus Midtby.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

04. september 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere