Discount-ADSL med begrænsning fra Tiscali

Et nyt ADSL-produkt, der ligger tæt op af mobilselskabernes discount-koncept, skal give Tiscali vind i sejlene i Danmark. Målgruppen er danskere, som ikke bruger nettet til at hente film og store filer og derfor kan klare sig med en begrænsning på en gigabyte data om måneden.

Tiscali forsøger med et nyt ADSL-produkt igen at sætte begrænsning på den mængde data, som kunderne kan hente med deres internetforbindelse.

Det nye produkt - Tiscali Highway - indeholder en forbindelse på to megabit i sekundet for 199 kroner om måneden.

Det er væsentligt billigere end konkurrenterne på det danske marked, men til gengæld må kunderne altså betale ekstra, hvis de når over grænsen på en gigabyte data om måneden.

Tiscalis danske direktør, Serge Lupas, siger, at målgruppen er de 80 procent af de danske internetbrugere, som ifølge ham ikke har brug for at hente store datamængder.

- Det er de almindelige internetbrugere. De vil sende e-mails, gå i netbanken og lede efter feriemål og nyt hus på nettet, men de er til gengæld ikke interesserede i at downloade piratkopier i stor stil, og de har ikke et særligt stort behov for trafik, siger han.

Teleselskabet har tidligere forsøgt at begrænse kundernes månedlige forbrug, da det i februar ville indføre en såkaldt "fair use-politik".

Den nye politik blev dog droppet, da blandt andet Forbrugerrådet kaldte den for uklar, fordi Tiscali ikke informerede kunderne om, hvad loftet for download var.

Tiscali har i dag omkring 25.000 bredbåndskunder i Danmark, og selskabet håber, at det nye produkt vil få fat i en gruppe af mennesker, som gerne vil have det simpelt og billigt.

Netop af den grund er der ikke nogen binding på abonnementet. Når man har betalt 999 kroner for start-pakken ejer man selv sit ADSL-modem, og man kan til enhver tid skifte til en anden udbyder.

Betalingen sker forud via internettet - på samme måde som hos mange discount-mobilselskaber - og hvis man køber sig til ekstra trafik føres ubrugt trafik videre til næste måned.

- Det giver kunderne en frihed til at vælge os fra, hvis vi ikke er gode nok. Vi har fokuseret meget i det første halvår på at forbedre Tiscalis kvalitet, og vi er sikre på, at kunderne ikke vil kunne finde et bedre produkt til en bedre pris, siger Serge Lupas.

Han forsøger dermed at lægge afstand til Tiscalis ry som landets mest udskældte internetudbyder.

Ifølge Serge Lupas er gennemsnitforbruget for nuværende bredbåndskunder under en gigabyte om måneden.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG Danmark A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere