Microsoft bruger 300 mio. på opdateringer

Microsoft satser nu 300 millioner kroner på at få kunderne til at opdatere til de nyeste versioner af Windows og Office. Pengene skal gå til Microsofts forhandlere i håbet om, at de kan overbevise kunderne om at skifte. Softwarekæmpen bruger i år 10 milliarder på sin partnerkanal, og danske Navision har førsteprioritet.

Microsoft stiller nu 300 millioner kroner til rådighed for sin partnerkanal i et forsøg på at få brugerne til at opgradere til Windows XP og Office 2003.

Samtidig har Microsoft mandet op med 57 eksperter hos partnere over hele verden, hvor de skal hjælpe med at få især mellemstore og store virksomheder til at opgraderes deres Microsoft-software.

De 300 millioner kroner sættes i en opgraderingsfond, som forhandlerne kan bruge af, når de oplever problemer med at få kunder til at skifte til de nyeste Microsoft-produkter.

Mange virksomheder bruger fortsat ældre versioner af Windows på deres kontor-pc'er. En mini-undersøgelse foretaget af analysefirmaet Gartner viste sidste år, at kun 14 procent af deltagerne i en konference havde opdateret til det tre år gamle styresystem Windows XP.

Den nye opdateringsfond er en del af et øget fokus på Microsofts forhandlere over hele verden. I alt vil Microsoft bruge 10 milliarder kroner på sine forhandlere i år, en stigning på godt 13 procent i forhold til året før.

Især skal der gøres en indsats på området Microsoft Business Solutions, der dækker de tidligere danske Navision-produkter.

Microsofts globale partnerchef, Orlando Ayala, fortæller til Cnet, at selskabet i dag har omkring 6.000 partnere, som er uddannede til at sælge produkterne fra Navision og Great Plains, et andet af Microsofts opkøb.

Det antal skal i løbet af de næste 18 måneder øges kraftigt, så Microsoft når op på næsten 10.000 partnere i den kategori.

Microsoft Business Solutions er det mindste af Microsofts syv forretningsområder, men samtidig det område, som vokser hurtigst.

På verdensplan har Microsoft omkring 800.000 partnere.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
itm8 A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Send dine legacysystemer på pension og invitér standardløsninger indenfor

Legacysystemer er rygraden i mange organisationers it-infrastruktur, men før eller siden er det tid til at sige farvel og skifte til en eller flere standardløsninger. Vi udforsker scenarier og muligheder, der gør det muligt at rykke videre. Hvad er businesscasen? Hvilke krav stiller skiftet til din forretning og jeres processer? Hvordan

08. oktober 2024 | Læs mere


Dynamics 365 & Business Central - AI og branchemoduler

Udforsk, hvordan du kommer godt i gang med Business Central, får hjælp til at tilpasse platformen til dine behov og får mest ud af din ERP-løsning med begrænsede ressourcer.

23. oktober 2024 | Læs mere


Årets CISO 2024

Vær med når Computerworld, Dansk Erhverv og Rådet for Digital Sikkerhed tager temperaturen på trusselslandskabet lige nu, og giver dig overblikket over de nyeste trusler, de mest aktuelle tendenser og de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

24. oktober 2024 | Læs mere