Ny, mindre iBook

Tyndere, lettere og billigere bærbar fra Apple er beregnet til private brugere.

Indhold

En ny bærbar computer i Apples iBook-serie skal lette byrden for private brugere. Den hvide opkomling vejer kun 2,2 kilo, og højden er kommet ned på 3,4 centimeter. Den nye iBook har fået et mere konservativt design end den gamle model. Kurverne og farverne er væk, og i stedet har Apple rent designmæssigt valgt at lægge sig tæt op ad den populære topmodel Titanium PowerBook G4.

Den nye, hvide iBook fra Apple er 28,5 centimeter bred og 23 centimeter i dybden.
Der sidder en 500 MHz PowerPC G3 processor i iBook, programmerne gemmes på en 10 gigabyte harddisk, og grafikken leveres af en ATI Rage Mobility 128 chip med otte megabyte hukommelse. Skærmen er på 12,1 tommer med en opløsning på 1024x768. Modem, Ethernet og lyd er indbygget, ligesom porte til USB og FireWire.

Den mindste model med 64 megabyte RAM og cd-drev koster 14.490 kroner med moms. Modellen med dvd-drev og 128 megabyte RAM sælges for 16.490, mens man skal af med tusind kroner mere, hvis man vil have cd-brænder i stedet. En iBook med kombineret dvd-drev og cd-brænder kommer på markedet i næste måned.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere