Chipsæt fra Nvidia

Bundkort til AMD Athlon og Duron vil snart få glæde af nye chipsæt med integreret grafik i klasse med GeForce2 MX.

Indhold

Nvidia er bedst kendt for hurtige grafikchips, men nu vil firmaet også ind på markedet for chipsæt. Et kommende chipsæt ved navn Crush vil have integreret grafik med en ydelse, der sandsynligvis kan sammenlignes med GeForce2 MX. Derudover vil det understøtte DDR RAM, hvilket alt i alt betyder høj ydelse til en forholdsvis lav pris.

AMD foretrækker at lade andre firmaer producere chipsæt til Athlon og Duron, og jo flere chipsæt-producenter, der kommer på banen, jo bedre ser fremtiden ud for AMD. Indtil nu har det været VIA, der har leveret størstedelen af chipsættene på Athlon-bundkort, men VIA er en farlig samarbejdspartner for AMD, fordi VIA selv fremstiller processorer, og derfor også er en konkurrent. AMD vil selv lave chipsæt til bundkort, der understøtter flere processorer.

De første bundkort med chipsæt fra Nvidia vil understøtte AMD's Athlon og Duron processorer. Bundkort-producenterne har allerede prototyper klar, og bundkortene vil komme på markedet i løbet af et par måneder. Det første bundkort med Nvidia chipsæt fra ASUS, der er verdens suverænt største bundkortproducent, får navnet A7N266. Sidst i tredje kvartal af 2001 vil der også komme Nvidia-chipsæt, der understøtter Pentium III.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
TIETOEVRY DENMARK A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere