Bærbare til private

Packard Bell lancerer en serie bærbare pc'er til familiebrug. Den mindste model har en AMD Duron processor.

Indhold

Interessen for bærbare pc'er som afløser til den store, larmende stationære pc i hjemmet stiger fortsat. Nu sender Packard Bell, der udelukkende fremstiller pc'er til hjemmebrugere, tre nye bærbare pc'er på markedet. Pc'erne er beregnet til private, der køber deres første bærbare pc, og de skal især sælges på brugervenlighed.

Packard Bell Chroma II har et ganske specielt design. Der er nemlig gjort plads til hele seks højttalere.
Den mindste model ved navn EasyOne kommer med en 700 MHz AMD Duron, og den bliver dermed den første bærbare pc i Danmark med denne processor. I forhold til Duron til stationære pc'er kører den mobile Duron ved en lavere spænding, og strømforbruget er derfor mindre. Derimod er der ingen særlige faciliteter til strømstyring, og batterilevetiden kan sikkert ikke imponere nogen. Pc'ens strømforbrug og ydelse vil fremgå af en kommende test.

EasyOne fås med 12'' eller 13'' TFT-skærm, seks gigabyte harddisk og cd/dvd-drev. Mellemklasse-modellen, der hedder EasyNote, har Intel Celeron eller Pentium III processor, 13'' eller 14'' XGA TFT-skærm, optisk drev og en harddisk med plads til 10 eller 20 gigabyte.

Topmodellen Chroma II har Pentium III processor, 15'' skærm, kombineret cd-rw/dvd-drev og 20 gigabyte harddisk. Alle modellerne har op til 128 megabyte RAM og tv-out. EasyNote og Chroma II har 6-kanals Dolby lyd og FireWire-udgang.

Alle pc'er fra Packard Bell sælges med en stor software-pakke, og blandt andet derfor koster pc'erne nogle tusinde kroner mere end man er vant til i forhold til hardware-specifikationerne. Pc'erne sælges gennem store elektronikkæder som Fredgaard og Merlin.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere