Artikel top billede

Danske distributører begejstret for ny Office

"Klogt", lyder det fra distributørerne, som ser frem til, at de med ny distributionsmodel får deres del af kagen.

Efter lanceringen af Microsofts nye version af Office-pakken er distributører og forhandlere igen blevet en fuldgyldig del af salgsstrategien for it-verdenens mest dominerende softwareprodukt.

Sådan lyder vurderingen fra landets to største it-distributører, som ser frem til, at de ligesom resten af it-kanalen nu får en bid af Office-kagen.

"Den gode nyhed for kanalen er, at Microsoft har erkendt, at man ikke kan bypasse kanalen, og at der er brug for distributører og forhandlere for at få den nye version ud i markedet. Nu får man mulighed for at levere Office både on og off premise. Det giver den fleksibilitet, som kunderne har brug for," lyder det fra Thomas Christensen, chef for Tech Datas enterprise-forretning (Azlan).

Med den nye Office-version er Microsoft gået et stort skridt i retning af en sammensmeltning af den traditionelle software og cloud-versionen, som markedsføres under navnet Office 365. Men for it-kanalen vejer det lige så tungt, hvordan Microsoft vil bringe Office til markedet - og ikke mindst, hvilken rolle Microsoft tiltænker distributører og forhandlere.

Hos Also Actebis mener nordisk direktør Torben Qvist, at Microsoft har vurderet, at salg gennem kanalen lige nu er den bedste måde at gøre Office tilgængelig på markedet.

"Det er klogt gjort. Microsoft tror, at det er den form for tilgængelighed, som kunderne efterspørger. Men man vil løbende se på, hvordan kunderne reagerer, og jeg tror ikke vi har set den endelige model for salg af de forskellige Office-produkter," siger Torben Qvist.

Læs mere:




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere