Fejl i GeForce3

Et problem med driverne til chippen forsinker GeForce3-baserede grafikkort.

Indhold

Man må væbne sig med tålmodighed, hvis man vil have fingrene i de nyeste grafikkort med Nvidias GeForce3 grafikprocessor. Nvidia har nemlig fundet fejl i driverne til chippen, og det betyder forsinkelse i leverancerne til producenterne af grafikkort.

Taiwanske ASUS, der aftager en meget stor del af Nvidias grafikchips, regner ikke med at kunne levere grafikkortet V8200 med GeForce3 før midten af april.

I løbet af de næste par måneder vil man også se to nye GeForce2-baserede lavpriskort på markedet. MX 200 og MX 400 vil være baseret på GeForce2-kernen, men vil være handicappede af en langsommere tilgang til grafikhukommelsen. GeForce2 MX 200 vil understøtte SDRAM med en båndbredde på 64 bit, mens MX 400 både vil understøtte DDR-RAM og SDRAM med båndbredder på henholdsvis 64 bit og 128 bit.




IT-JOB

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen

Underdirektør til gældsområdet

Cognizant Technology Solutions Denmark ApS

Test Manager

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen

Test manager med agilt mindset
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere