Artikel top billede

Genialt: Få alle dine sociale medier direkte i Gmail

Rapportive er et gratis og genialt plugin til alle os, der er Facebook- og Twitter-junkier.

Udbredelsen af sociale medier som Twitter og Facebook betyder, at e-mailen ikke spiller en lige så central rolle i vores kommunikation som tidligere.

I stedet har mange mennesker i dag et aktivt online-liv, hvor de bruger et væld af sociale medier.  

Når du mailer med folk, kan det derfor være en fordel at holde et vågent øje med, hvad de ellers skriver på de sociale medier.

Det kan Rapportive hjælpe dig. Rapportive er et browser-plugin til Gmail, som giver dig et overblik over, hvad de folk du mailer med skriver på sociale medier som Facebook, Twitter og LinkedIn. 

Erstatter Google-annoncer

Rapportive bliver placeret i en kolonne i højre side af din Gmail, hvor den erstatter en række af Googles egne reklamer.

Når du efter at have installeret Rapportive åbner en mail i Gmail, vil du ude i kolonnen få oplyst, hvad afsenderen af mailen sidst har skrevet på Facebook, Twitter, LinkedIn og andre netværk. Herudover får du også oplysninger om vedkommendes forskellige telefonnumre og alternative e-mailadresser.

På den måde er du sikker på at være fuldstændig opdateret om personens liv og færden, før du sender mailen. 

Rapportive har vundet så stor popularitet, at LinkedIn i februar pungede ud med cirka 75 millioner kroner for det populære plugin. For alle os brugere er det dog helt gratis at bruge Rapportive.

Det kræver blot, at du går ind på rapportive.com og downloader det som et plugin til browser - og Rapportive findes til de fleste populære browsere. 

Men der findes dog også andre plugin, der kan lave det samme trick som Rapportive. Eksempelvis Smartr Inbox, et gratis tilføjelsesprogram til Google Chrome, der ligeledes giver dig adgang til data fra Facebook, Twitter og LinkedIn.

Smartr Inbox kan hentes fra Google Chromes webshop.

Læs også:
 

Seks apps til din browser der gør dig mere produktiv

Boomerang: Send mails mens du sover




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere