Artikel top billede

Nyt design til Googles sociale netværk

Det sociale netværk Google+ har fået et nyt design. Nu er der 170 millioner brugere.

Google er klar med et nyt design på sit sociale netværk Google+. En af de mest iøjnefaldende ændringer er det nye store coverbillede. Ligesom på Facebook-tidslinjen kan man nu vælge et ekstra billede til sin profil, som vises sammen med det normale profilbillede. Nogle af de mest kreative eksempler kan ses her.

En anden nyhed er, at navigationsbjælken er flyttet fra skærmens øverste kant til venstre side. Nu kan de enkelte elementer i bjælken flyttes rundt og nye symboler kan tilføjes med træk-og-slip.

Generelt er der flere muligheder for at tilpasse profilsidens layout og der er en ny Explore-side, hvor man kan følge med i, hvad der sker på sitet. Der er også en chatliste med vennerne, som minder om Facebook.

Google beskriver ændringer i sin officielle blog, hvor man også kan se en række eksempler på det nye design.

Samtidig fortæller Google, at antallet af brugere på det sociale netværk nu har rundet 170 millioner. Det er næsten en fordobling i forhold til januar, hvor tallet lå på 90 millioner. Men flere undersøgelser tyder på, at brugerne ikke tilbringer ret meget tid på Google+.

I de seneste dage har Google også lanceret sin Currents-tjeneste internationalt. Det er en applikation til Android og iOS, der samler nyhedsartikler, video, billeder, RSS-feeds og Google+ statusopdateringer i en magasin-lignende brugerflade. Det minder om den kendte applikation Flipboard, hvor man også samler indhold fra sociale netværk og andre kilder i et digitalt magasin til mobile enheder.

Currents kom i december sidste år, men først nu er man klar med indhold fra andre lande end USA.

Besøg ComON på G+.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere