Artikel top billede

Næste iPhone får større skærm

En analytiker mener at vide, at iPhone 5 bliver udstyret med en 4-tommers skærm.

Her på ComON har vi tidligere skrevet om, at de fleste smartphone-ejere ønsker sig en større skærm. Det er efterhånden svært at finde en smartphone med et display på mindre end fire tommer - undtagen iPhone, som har en skærmstørrelse på 3,5 tommer. Men nu tyder alt på, at den næste iPhone kommer op på fire tommer (10,6 centimeter).

Det er analytikeren Brian White fra Topeka Capital Markets, der har været på rundrejse hos Apple's underleverandører i Taiwan og Kina. Han har fundet frem til, at iPhone 5 - eller hvad den nu skal hedde - får et nyt tyndt look og et større display. Det melder Business Insider.

Han gætter også på, at lanceringen kommer til at ske i august eller september, og det forventes at blive en meget stor succes. Den samme analytiker regner også med, at Apples aktiekurs kan ramme den magiske grænse på 1.000 dollar - i øjeblikket ligger den på 628 dollar.

Ligesom den nye iPad skulle den næste iPhone også være udstyret med 4G - men så er spørgsmålet bare, om det kan bruges i Europa. Den nye iPad fungerer ikke med europæiske 4G-net.

Ifølge 9to5Mac er der 1 GB arbejdshukommelse i telefonen, ligesom i den nye iPad. Den bruger angiveligt en ny processor, der bygger på A5X-arkitekturen.

En koreansk avis har tidligere skrevet, at den nye iPhone ligefrem får en 4,6-tommers skærm. Den samme avis kan også fortælle, at produktionen af de nye skærmpaneler allerede er i gang. Det er sandsynligvis koreanske Samsung, der skal levere panelet.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

04. september 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere