Artikel top billede

Facebook-sider skifter til Timeline

Nu har firmasiderne på Facebook også fået et nyt Timeline-design.

I december fik danske Facebook-brugere det nye profildesign, Timeline eller tidslinje, som skal samle hele brugerens livshistorie. Nu har Facebook-siderne også fået det nye design. Facebook-siderne bliver typisk brugt af virksomheder, foreninger, organisationer og kendte personer.

Den 30. marts bliver alle Facebook-siderne automatisk skiftet over til tidslinjen, indtil denne dato har man stadig mulighed for at eksperimentere med mulighederne og slette de ting, der ikke skal vises på linjen.

Ligesom på de almindelige profilsider er det mest synlige element et stort cover-billede, som fylder den øverste del af siden.

På de nye Facebook-sider kan man også se den seneste aktivitet og svare på private beskeder direkte på toppen af siden. Her er der også en tæller, hvor man kan se hvor mange der har klikket på "Synes godt om".

De enkelte indlæg på siden kan sorteres efter dato, bestemte højdepunkter eller antal kommentarer fra brugerne. Hver uge kan man fastgøre et nyt opslag øverst på siden.

Der er flere informationer på denne side, hvor man også kan de eksempler på det nye design og se en forhåndsvisning af, hvordan ens egne sider kommer til at se ud med det nye design.

Indtil videre er det stadig frivilligt for de almindelige brugere, om man ønsker at skifte til tidslinjen, men på et senere tidspunkt vil Facebook tvangsflytte alle brugere til Timeline.

Her er der også adgang til en række specielle applikationer, der f.eks. fortæller hvilke bøger man har læst, hvilke film man har set eller hvilken musik der lyttes til.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere