Artikel top billede

Microsoft viser Office 15

Samtidig med præsentationen af Windows on ARM har Microsoft vist de første billeder af Office 15.

Det er stadig sparsomt med detaljer om Microsofts kommende kontorpakke Office 15, men de første skærmbilleder er sluppet ud i forbindelse med dagens præsentation af Windows on ARM (WOA).

Microsoft fortæller at Word, Excel, Powerpoint og Onenote i Office 15 er optimeret til touch-screens. Office 15 er en af de få desktop-applikationer, der kan køre under ARM-udgaven af Windows 8.

Alle normale desktop-programmer - både ældre software og programmer, der er skrevet til Windows 8 - kører ikke i ARM-versionen. Det kræver at programmerne er skrevet til Metro-brugerfladen, som er det "andet ansigt" i Windows 8.

Men det er uklart om alle versioner af WOA indeholder Office 15 eller om det kun er nogle udgaver af operativsystemet, hvor kontorpakken er inkluderet.

Det kan også tænkes, at Office 15 bliver en del af WOA, men kun kan bruges gratis i f.eks. 30 dage, hvorefter man skal betale for at få låst pakken op.

Ifølge Microsofts Windows-chef Stephen Sinofsky er ARM-versionen af Office 15 ikke blot en simpel portering af programmerne, men indeholder flere grundlæggende ændringer. Her skulle softwaren være optimeret til at skåne batteriet.

Den næste generation af Office er fuldt kompatibel med dokumenter fra ældre versioner, lover Microsoft, og brugerfladen har fået et helt nyt udseende i Metro-stil.

Den første Technical Preview af Office 15 kom i slutningen af januar, og til sommer kommer den første offentlige betaversion. Det tyder på, at Office 15 bliver færdig senere end Windows 8, hvor den næste betaversion allerede kommer den 29. februar.

Samtidig med Office 15 kommer nye versioner af de tilhørende cloud-tjenester, server-produkter og programmer som Exchange, Lync, Project og Visio.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere