Artikel top billede

HP og Dell arbejder på Windows 8-tablets

HP og Dell er klar med de første Windows 8-baserede tavlecomputere i tredje kvartal af næste år.

Flere af de store pc-producenter forhandler i øjeblikket med taiwanesiske underleverandører om produktionen af nye tavlecomputere med Windows 8. Det melder Digitimes, der også kan sætte navn på to af firmaerne; HP og Dell. De nye Windows-baserede tablet-modeller skulle være klar i tredje kvartal af 2012.

Amazons lancering af den billige Kindle Fire til 199 dollar har ikke blot udløst en priskrig blandt leverandørerne af Android-baserede tavlecomputere, men også fået leverandørerne til at lede efter alternative platforme for at undgå den hårde kamp om prisen, fortæller kilder til Digitimes.

Kindle Fire kommer den 15. november og selvom den bruger Android, så har Amazon udviklet sin egen brugerflade til computeren med 7-tommers skærm. Desuden anvendes Amazons egen Appstore i stedet for Android Market.

Acer og Asus holder fast i udviklingen af Android-tablets. Dell og Lenovo vil fokusere på tavlecomputere til erhvervskunder. Dells tablets skal køre med Windows, mens Lenovos Thinkpad tablet-modeller vil bruge Android.

Motorola Mobility er også kommet ud med en ny billig version af sin Android-tablet Xoom. Motorola er ved at blive overtaget af Google, så her skifter man nok ikke til Microsofts platform.

Det ventes at Windows 8 bliver frigivet i midten eller slutningen af 2012. Hardwarekravene skulle være de samme som under forgængeren Windows 7.




IT-JOB
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere