Kontor Syd vil satse i Tyskland

Svend-Aage Kjær er tilfreds med regnskabet for Kontor Syd, selv om overskuddet faldt med en million før skat. Pengene er blevet brugt til ekspansion. Nu står Tyskland for tur.

(opdateret)Kontor Syd kom ud med et overskud på 2,3 millioner kroner før skat. Hele Kontor Syd Gruppen gav imidlertid et overskud, der var tre gange så højt, fortæller direktøren Svend-Aage Kjær.

Udover Kontor Syd består gruppen også af selskaber som Syddesign, SAAK ejendomme og Advision, samt et par andre selskaber.

Selve itforretningen foregår dog i regi af Kontor Syd. Her forklarer direktør Svend-Aage Kjær det faldende overskud med udgifter til at få et nyindkøbt selskab i Vejen på ret fod.

»Jeg har brugt mange penge. Hvis du køber selskaber, så koster det. Og vi har købt Kontor Syd i Vejen og Advision Digitaltryk. Uden det havde vi nok haft 800.000 kroner mere på bunden,« siger Svend-Aage Kjær.

Han betragter derfor regnskabet for et godt regnskab.

»For mig er det interessante, hvad hele gruppen af selskaber giver. Det kunne selvfølgelig godt være gået bedre, men når jeg lægger mine tal sammen, så er jeg en glad mand,« siger Svend-Aage Kjær.

Han pointerer, at de penge han har smidt efter både Kontor Syd i Vejen og Advision Digitaltryk, nu er ved at rulle tilbage i pengekassen. Samtidig lægger han en lille dæmper for Kontor Syd ekspansion på det danske marked, hvor han mener der brug for lidt luft til at få de forskellige afdelinger til at spille bedre sammen. Til gengæld flyttes ambitionerne mod syd.

»Vi undersøger mulighederne for ekspansion i Tyskland. Der er ingen tvivl om, at vi får et selskab, der hedder Kontor Syd Gmbh i løbet af det næste halve år. Både på grund af indkøbsaftaler, men også fordi vi har mange kunder dernede efterhånden,« siger Svend-Aage Kjær.




IT-JOB

Cognizant Technology Solutions Denmark ApS

Senior Test Manager

Metroselskabet og Hovedstadens Letbane

Cyber Security Konsulent
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
TIETOEVRY DENMARK A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere