Tech Data årets HP-distributør

En slutspurt på certificeringssiden og bedste vækst i forhold til budget har m4ed virket til at Tech Data blev årets distributør hos HP.

Direktør Kim Enrum fra Tech Data er en glad mand. I fredags blev Tech Data kåret til årets distributør hos HP.

»Vi havde svært ved at få armene ned i fredags. Det må jeg indrømme,« siger Kim Enrum til CRN.

Kim Enrum er især stolt, fordi en af parametrene, som Tech Data blev dømt på, var certificeringer. Her tog flere ansatte hos Tech Data nemlig et ekstraordinært ryk i september måned.

»Vi fik 40 certificeringer i september måned. Det var en beslutning jeg tog i sommer, om at vi skulle gøre en ekstraordinær indsats her,« fortæller Kim Enrum.

I juli måned så Kim Enrum, at Tech Dat stod godt i forhold til budgetterne på HP. HP Awards handler i høj grad om målbare salgsmål, men også certificeringer tæller. Derfor besluttede Enrum, at få Tech Data godt med på det felt.

»Certificeringer, er normalt ikke det sted, man har mest fokus på. Derfor synes jeg, at dette var en glimrende mulighed,« siger Enrum.

I alt 18 personer - inklusive Kim Enrum selv - tog derfor 40 HP certificeringer i september måned.

»Vi kunne måske nok have nøjes med 30. Men ved at tage 40, så fik vi også internt foretaget et ryk. Og det blev jo også belønnet af HP. Det giver jo moralen et ekstra skub,« siger Enrum.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktur

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere