Vitalis bliver leasing-direktør

Tidligere Tech Data-boss Hans Vitalis går ind som medejer og bliver direktør for it-leasing-selskabet Elitefinans.

Hans Vitalis har taget skridtet fra distributionsbranchen ind i leasing-branchen og samtidg fået fod under eget bord. Som medejer og direktør for Elitefinans skal den tidligere Tech Data-direktør nu ud og sælge leasingydelser til itforhandlerne.

»Vi skal ud til forhandlerne. Nu skal vi ekspandere og sætte lidt fart på. Vores forretningsmodel er med fokus på it. Vi vil ikke gå ud og lave brede leasingløsninger,« siger administrerende direktør for Elitefinans, Hans Vitalis.

Han fortæller, at han glæder sig til at komme og tale med forhandlerne. Derfor arbejder han nu på at finpudse og justere det koncept, Elitefinans vil tilbyde forhandlerne.

»Noget af det der skal ligge i konceptet, er et tættere forholdt til forhandlerne, således at vi bliver den foretrukne partner, når forhandlerne kommer ud for sager, hvor leasing er aktuelt,« siger Hans Vitalis.

Selv om Elitefinans kun har knap to år på bagen, så går det rimeligt godt fortæller Hans Vitalis. Selskabet har allerede i år leasingaftaler for for et trecifret millionbeløb.

»Vi har en god platform at bygge videre på, og de rigtige financielle aftaler på plads med store pengeinstitutter,« siger Hans Vitalis.

Personligt er Hans Vitalis glad for sit skifte fra distributionsbranchen til leasingbranchen. Også fordi det giver ham anledning til at gå ind og være medejer af den virksomhed han arbejder for.

»Jeg har fået flere tilbud. Men det der fristede mig her, var muligheden for at være medejer. Det har jeg længe haft et ønske om. Det er utroligt spændende,« siger Vitalis.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere






Premium
Søstrene Grene skifter Microsoft ud med SAP og rykker for første gang i clouden i stor ERP-transformation: Der er brug for en helt ny tilgang