Data Respons tredobler omsætningen

Norske Data Response vokser kraftigt i Danmark. Både omsætning og resultatet glæder direktøren.

Efter købet af Embedit i efteråret er omsætningen steget med 170 procent i den danske del af virksomheden. Virksomheden er nu oppe på 80 ansatte og 50 freelancere.

Administrerende direktør Kenneth Ragnvaldsen siger til CRN, at Data Respons aldrig har præsenteret bedre tal. Han fremhæver specielt Sverige og Danmark, hvor fremgangen er særlig stor.

»Vi er specielt fornøjet med omsætningsvæksten og resultatforbedringen i Sverige og Danmark,« skriver Ragnvaldsen i en pressemeddelelse.

Den store vækst er til dels tilkøbt efter Data Respons sidste år købte udviklingsvirksomheden Embedit. Fraregnet den vækst, der kommer fra selve opkøbet er den organiske vækst i de to virksomheder på 40 procent.

Embedit udvikler indlejret hard- og software, mens Data Response forhandler og integrerer de indlejrede produkter fra Embedit og andre leverandører. Kunderne er industrivirksomheder som GN Resound, Novo, Danfoss og Grundfos.

Omsætningen for alle lande blev 288 millioner norske kroner, en vækst på 68 procent i forhold til samme periode sidste år.

Datarespons har kontor i Herlev ved København. Dertil kommer Embedits kontorer i Herlev, Sønderborg og Århus. Til nytår flytter virksomheden ind i nye lokaler i København. Derudover skal der ske en satsning på de jyske kunder

»Det er vigtigt for os at være tæt på vores kunder. Vi har en god satsning i Århus, hvor vi bygger på de jyske industrimiljøer. Her skal vi være 30-40 udviklere i løbet af det næste års tid.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere