Artikel top billede

Careconsult fokuserer på SKI efter frasalg til Rambøll

Den mindre sønderjyske spiller Careconsult har solgt deres ledelsesinformationssystem FocusCare til Rambøll Informatik. Nu har forhandleren fokus på Oracle-service og overvågning.

Med salget af ledelsesinformationssystemet FokusCare, der er rettet mod social- og sundhedssektoren, til Rambøll Informatik fokuserer den mindre sønderjyske forhandler Careconsult nu forretningen på kerneydelserne. Ledelsesinformationssystemet blev for stort og svært at håndtere.

»I forbindelse med Kommunesammenlægningen samlede vi en masse informationer i et datawarehousesystem fra Rambølls Fokus-system, som vi var forhandler af. Men det blev sværere og sværere at finde folk, der er gode til Business Intelligence-systemer. Vi kunne ikke følge med, når kunderne efterspurgte om vi ikke kunne lave den og den udvidelse,« fortæller direktør Bertel Mollerup fra Careconsult.

Derfor valgt Careconsult at sælge systemet til Rambøll, der havde vist stor interesse for det.

»Vi havde ikke ressourcerne til at videreudvikle systemet. Det kan Rambøll bedre håndtere,« siger Bertel Mollerup.

Fremover koncentrerer Careconsult sig om kerneforretningen, der Oracle-service og overvågningsservice.

»Det er også en konsekvens af kommunalreformen, hvor der blev færre kunder. Hvis man har så lille et firma, som vores, så er man nødt til at fokusere. VI er blevet SKI-godkendt og har valgt at fokusere på den forretning. Men der har vi også kunder over hele landet - fra Gentofte til Esbjerg,« siger Bertel Mollerup.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere