Apple bremser salget af iPhone

Apple har gjort det sværere at købe iPhone i USA. Kunderne skal nu betale med kreditkort og må kun købe to eksemplarer.

Forleden kunne Apple meddele at der er solgt mere end en million iPhones i USA, men nu har selskabet selv taget skridt for at begrænse salget. Apple forlanger nu, at kunderne skal betale med kreditkort, og der kan kun købes to telefoner af gangen.

Det skal angiveligt sikre at forretningerne ikke løber tør for iPhone-telefoner inden julehandlen og samtidig forhindre uautoriseret videresalg af telefonerne.

I USA kan iPhone kun købes sammen med et abonnement hos teleselskabet AT&T, men mange forsøger efterfølgende at fjerne låsen på telefonen for at anvende den hos et billigere teleselskab - eller for at bruge den med operatører i andre lande.

Det anslås at 250.000 har købt en iPhone med det formål at fjerne låsen, og Apples skridt, hvor kunderne skal identificere sig med kreditkort-betaling, kan være et forsøg på at bremse dette.

Den amerikanske lovgivning tillader, at forretning kan afvise kontant-betalinger og i stedet kræve f.eks. kreditkort-betaling. Men grænsen på de to telefoner per kunde kan nemt omgås ved at handle i flere forskellige butikker.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere






Premium
Søstrene Grene skifter Microsoft ud med SAP og rykker for første gang i clouden i stor ERP-transformation: Der er brug for en helt ny tilgang