Actebis henter ny softwarechef fra Norsoft

Christian Møller Laustsen bliver ny chef for softwaresalg hos Actebis. Med i bagagen har han ni års erfaring fra den nordjyske softwaredistributør Norsoft - senest som salgschef.

Christian Møller Laustsen skifter fra jobbet som salgschef i Norsoft til leder af Actebis' softwareenhed. Her bliver han Business Unit Manager med ansvaret for omkring ti ansatte. Christian Møller Laustsen fortæller, at han efter små ni år i Norsoft har lyst til at prøve noget nyt.

Når han i modsætning til andre it-sælgere har været ansat i det samme firma i så lang tid, skyldes det, at han ikke har haft lyst til at skifte arbejdsplads. Han fortæller, at det har været en fordel for ham, at være ansat i så lang tid i Norsoft, fordi det har styrket hans relation til kunderne,

»Når man har været ansat det samme sted i mange år, bliver man bedre til at se, hvad man kan gøre for kunderne,« siger han.

Christian Møller Laustsen fortæller, at kunderne også sætter pris på kontinuiteten hos deres leverandør og gerne vil handle hos kendte ansigter

»Kunder vil gerne arbejde med et stabilt firma, der har stabile medarbejderne,« siger Actebis kommende softwarechef.

Han ville ellers gerne have kunne fejre tiårsjubilæum som ansat i Norsoft. Nu vil han forsøge at blive jubilar hos sin kommende arbejdsgiver.

»Jeg skal være mindst lige så længe hos Actebis Jeg fik ikke tiårsnålen hos Norsoft, så nu må jeg forsøge hos Actebis,« siger Christian Møller Laustsen med et lille grin.

Christian Møller Laustsen overtaget jobbet efter Trine Skipper, der som midlertidig leder har været på posten et halvt års tid. Når han starter i sit nye job 2. januar, vil Trine Skipper bruge den første måned på at introducere ham til jobbet. Derefter vil hun skifter over til andre ad hoc opgaver for Actebis´ ledelse.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere