Onsdagens aviser om IT

Tpack optimistisk trods underskud. Berlingske skal købe IT med Carlsberg. Danske Bank-formand: IT-fejl uacceptabel.

Tpack optimistisk trods underskud

Tpack, der udvikler netværksteknologi, tabte 13,4 millioner kroner i sit første regnskabsår, hvor omsætningen blev 3,9 millioner kroner. Alligevel er selskabet optimistisk, fordi det har vundet kunder hurtigere end forventet. Tpack har den tidligere Telia-direktør Søren Støvring-Hallsson som direktør, men bygger ellers på ingeniører, der blev fyret i 2001 fra Intels netværksenhed. (Erhvervsbladet)

Berlingske skal købe IT med Carlsberg

Berlingske Tidende vil indkøbe datatransmission og pc'er sammen med Carlsberg og ejeren Orkla. Det skal give millionbesparelser for Berlingske IT, der er udskilt som et selvstændigt selskab. Sidste år tabte selskabet otte millioner kroner. (Børsen)

Danske Bank-formand: IT-fejl uacceptabel
Bestyrelsesformanden for Danske Bank, Poul Svanholm, fastslog på bankens generalforsamling tirsdag, at nedbruddet i bankens IT-systemer var uacceptabelt. Fondsdirektør Bjarne Graven Larsen fra ATP spurgte på generalforsamlingen, om risikoen for et stort nedbrud ikke er større, når banken har samlet alle IT-systemer, end hvis de havde kørt decentralt. Det erkendte Poul Svanholm. (Berlingske Tidende, Politiken)




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

04. september 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere