Caslon IT overtager driftsaktiviteterne fra Ecommit

Apple-kanalen bliver konsolideret med Caslon ITs overtagelse af Skanderborg-firmaet Ecommits driftsaktiviteter. Kundebase og medarbejdere er solgt til Caslon, som 1. maj samler alle Ecommits medarbejdere på Caslons kontorer i Århus og København.

»Vi fik et tilbud, vi ikke kunne sige nej til, og som også sikrer, at vi har en arbejdsplads om både to og ti år,« siger Ecommits afgående direktør Finn Damgaard, der indtræder i ledelsen af Caslon IT i forbindelse med sammenlægningen.

»Der er mange synergifordele ved at samle de selskaber. Blandt andet ved at vi samler al markedsføring og administration og kommer til at bo på Caslons eksiterende adresser i Århus og Ballerup,« siger Calson ITs administrerende direktør, Jørgen Glæsel

Caslon IT og Ecommit har bevæget sig på samme grafiske marked i hård konkurrence, samtidig med at det har været et marked i nedgang.

»Det er et godt fornuftsægteskab, som giver god mening og efter min opfattelse også vil være til gavn for kunderne,« siger Finn Damgaard fra Ecommit.

De to selskaber vil fortsætte under navnet Caslon IT, som fortsat vil være 100 procent ejet af byggematadoren Mogens de Linde fra Århus.

Dermed overføres Ecommits model med medarbejderejerskab ikke til Caslon IT i forbindelse sammenlægningen af de to virksomheder.




IT-JOB

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen

Data engineer til cloud-baseret dataplatform

Unik System Design A/S

People Manager for agile organization

Cognizant Technology Solutions Denmark ApS

Senior Test Manager
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktur

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere