Kiss har store problemer med RMA

Kiss-forhandlere må vente flere måneder på at få afhentet defekte produkter, og der er ikke udsigt til en snarlig løsning.

Datacom technology der blandt andet driver Computersalg.dk har fire Kiss-afspillere stående. De er defekte, kunderne har fået en ny model af forhandleren, og indehaver Kim Rand har modtaget returnumre fra Kiss, men så er der heller ikke sket mere.

Kiss afhenter selv RMA-produkter hos forhandlerne, men det tager minimum en til to uger. Det mener forhandleren ikke, at kunderne bør vente på, og derfor giver Datacom Technology selv kunderne et erstatningsprodukt.

»Som jeg ser det, har Kiss kæmpeproblemer i Danmark, deres produkter går i stykker på stribe og services er elendig,« siger Kim Rand.

Datacom har solgt over 400 Kiss produkter i de sidste seks måneder, men på grund af den manglende service er Kim Rand helt holdt op med at anbefale Kiss produkter til sine kunder.

Hos SHG i Århus har den administrerende direktør Thomas Falborg oplevet lignende problemer med Kiss´ RMA.

»Hos os sidder teknik og sælgerne tæt sammen. Så det er klart at når teknikken har bandet 20 gange over Kiss, så smitter det af over hos sælgerne,« siger han.

Hos Kiss Technology i Danmark anerkender den administrerende direktør klart problemet.

»Vores RMA service lever ikke op til vores kvalitetsnormer lige nu,« siger Peter Kristensen.

Han fortæller dog, at Kiss er godt i gang med at implementere et helt nyt system, der en gang for alle skal gøre RMA til en dans på roser. Peter Kristensen kan dog ikke sige noget om, hvornår det nye system vil væree oppe at køre.

Læs mere i det trykte CRN, der udkommer i dag.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

04. september 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere