Customize-IT indtager Grønland

En konsulentopgave på C5 førte mere med sig. Nu etablerer Customize-IT sig med tre mand og selvstændigt selskab på Grønland.

Sammen med den grønlandske forhandler INU:IT har Customize-IT oprettet et datterselskab på Grønland, for at betjene C5-kunderne på verdens største ø.

At Customize-IT overhovedet etablerer sig på Grønland startede med en forspørgsel fra Grønland, fortæller selskabets direktør Erik Drasbæk Skovgaard.

»Det er to-tre år siden. En grønlandsk partner spurgte om vi ikke kunne hjælpe ham. Vi sendte så en medarbejder op til Grønland. Det endte med at vi over en periode sendte en medarbejder op i to-tre uger ad gangen hver måned. Vi kunne se det blev for meget. Derfor fik vi en fast mand deroppe. Han blev til to og siden til tre medarbejdere.«

Helt fra starten har det været konceptet, at Customize-IT's medarbejdere på Grønland har løst opgaver for andre grønlandske forhandlere og kunder. I dag har selskabet kunder gennem de tre store forhandlere på Grønland.

»Det startede med INU:IT, så kom Combi med og nu arbejder vi også for ITP,« siger Skovgaard.

Han fortæller, at Customize-IT er de eneste på Grønland med C5-viden. Det er også derfor det blev besluttet at lave et lokalt selskab, hvor INU:IT plus medarbejderne er medejere.

»Grønland er jo ikke et anderledes marked end herhjemme. Der er en masse små og mellemstore virksomheder, som har brug for et økonomisystem. Ligesom her, så er det nemmere at navigere lokalt endher fra Århus. Derfor har vi valgt at danne et lokalt selskab i erkendelse af, at det er dem på Grønland, der har følingen med markedet,« siger Skovgaard.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG Danmark A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere