Systemstech opstår i kølvandet af Dimensionkonkurs

Tre tidligere Dimensionmedarbejdere, der har været med siden selskabet hed Benau, starter for sig selv under navnet Systemtech. De tager flere tidligere kolleger med sig, over i det nye selskab. Samtidig håber de at købe aktiviteter ud af Dimensions konkursbo.

Systemtech var på tegnebrædtet og skulle være startet op i næste uge. Konkursbegæringen fra Dimension fremskynder nu hele opstarten.

Ifølge Jakob Høholdt fra Proact var tabet af nøgle medarbejde´re en delårsag til at Proact valgte at droppe fusionen mellem Proact og Dimension i Danmark. Hvilket resulterede i Dimensions konkurs.

En af de tre ejere af Systemtech Simon Christoffernsen afviser, at de skulle have fremkadt Dimensions konkurs.

»Måske pustede vi lidt til det. Men det var andre ting der gjorde udslaget,« siger han.

Han fortæller at planerne om Systemtech er startet længe før konkursen i Dimension var på banen.

»Oprindeligt var vi fem medarbejdere, der tidligere har arbejdet i Dimension, som var enige om at starte for os selv. Vi opsagde vores stillinger i februar, og skulle gå i luften i næste uge. Med Dimensions konkurs har vi imidlertid valgt at starte op allerede i dag. Samtdig udvider vi kredsen af tidligere Dimension-medarbejdere med fem til ti ekstra, som vi håber at kunne tage med over i det nye selskab,« siger Simon Christoffersen fra Systemtech.

Når der bliver udnævnt en kurator til Dimensions konkursbo vil Systemtech forsøge at købe nogle af Dimensions aktiviteter med over i Systemtech. Især en softwareløsning til erhvervskoler håber Christoffersen på, at de vil få held til at købe ud af boet.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktur

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere