Artikel top billede

Tysk iPad-konkurrent har skiftet navn

Det tyske selskab Neofonie afviser at et pludseligt navneskifte skyldes pres fra Apple.

Den ambitiøse tyske iPad-konkurrent har i længere tid haft navnet WePad, men da firmaet i sidste uge gjorde det muligt at forudbestille produktet, havde det pludelig skiftet navn. Den tyske tavle-pc har nu fået navnet WeTab.

Det har straks fået rygterne til at rumstere. Mange mener, at navneskiftet skyldes pres fra Apple, der kunne hævde, at navnet WePad minder for meget om iPad.

Da Apples mp3-afspiller iPod'en blev populær begyndte Apple også at presse mange andre firmaer til at skifte navne, hvis de brugte pod i deres firma- eller produktnavn. For eksempel en stander med navnet Podium.
Men ifølge firmaet Neofonie, der producerer WeTab, så er det nye navn ikke fremtvunget af Apple. Tyskerne forklarer, at navneskiftet er deres egen idé, og at det skyldes ønsket om at adskille sig fra andre produkter på markedet.

Da Neofonie oplyste prisen på WeTab/WePad, var mange også skuffede over, at den tyske computer ikke afskiller sig mere på prisen i forhold til Apples iPad. Men nu skal det vise sig, om et navneskift kan give tyskerne mere opmærksomhed.

 




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere