CBC støtter brancheforening

Hvis IT-Branchen går videre med at lave en brancheforening rettet mod it-forhandlere vil CBC-kæden støtte initiativet, lyder meldingen fra direktør Peder Hvejsel.

Selv om CBC-kædens direktør Peder Hvejsel måske er lidt skeptisk overfor IT-Branchens forsøg på at samle it-forhandlerne i et forhandlerudvalg under brancheforeningen, vil han støtte op om projektet, hvis det kommer ud over startrampen.

»Selv om CBC måske også fungerer som en slags brancheforening for medlemmer, så vil vi meget gerne være med til at drøfte en bredere forening,« siger Peder Hvejsel.

Peder Hvejsel kan godt se en række steder, hvor der kunne være behov for en brancheforening. Men samtidig er han lidt skeptisk overfor om IT-Branchen vil kunne samle en bred række forhandlere.

»Jeg tror, at rigtig mange forhandlere vil synes, at IT-Branchens kontingent er alt for dyrt i forhold til, hvad de kan få ud af det,« siger Peder Hvejsel.

Når Peder Hvejsel ser på sin egen medlemsskare, forudser han,  at netop kontingentet, som starter ved 21.000 kroner om året, kan blive det største problem.

»Men selvfølgelig vil vi ikke være afvisende overfor initiativet, hvis IT-Branchen kontakter os,« siger Peder Hvejsel.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere