Sandberg afviser kanalkonflikt

Der er ingen kanalkonflikt, selv om danske kunder kan købe i en britiske webbutik, siger direktør.

Lanceringen af en britisk online-butik er ingen trussel mod den danske kanal.

Det siger Sandbergs direktør Erling Hoff Petersen, der hævder, at det er en misforståelse, når de danske forhandlere frygter for deres forretning. Online-strategien er kun beregnet til det britiske marked.

I øjeblikket har Sandberg stort set ingen britiske forhandlere og webbutikken skal være et udstillingsvindue, der skal lokke britiske kunder til at efterspørge Sandbergs kabler og andre produkter. I Danmark holder man fast ved sine forhandlere.

Vil blive dyrere

»Vi har ikke nogen som helst planer om at gøre det samme i Danmark, for det er stik imod kanalkulturen, hvor vi gør meget ud at holde kanalen ren. En webbutik har ingen berettigelse i Danmark,« siger Erling Hoff Petersen, Sandberg.

Det britiske onlinesalg sker gennem den engelske distributør, Airphone. En hurtig gennemgang af hjemmesiden viser, at priserne nogenlunde svarer til de vejledende udsalgspriser i Danmark.

Erling Hoff Petersen indrømmer, at en dansk kunder kan købe i den britiske butik, men siger, at det vil blive dyrere, når der også skal betales fragt og dansk moms.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere